De lentezon

Dick Voogd

De lentezon

Na een warme
zonnige lentedag,
zal de zon
ondergaan.

Met liefde
hebben we haar
mogen begroeten.

Prachtige vlinders
zie je gelukkig
steeds meer.

Waardeer de dag met
woorden en liefde.

Deze zonovergoten dag
zal zeker een mooie
herinnering
blijven.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De lentezon’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.