INLOGGEN
«»

De maan


De maan

De maan laat rijkelijk
zijn stralen schijnen in de nacht.
Het geeft een prachtig schijnsel,
behoort tot een prachtige
planeet.
Draagt je mee naar
mooie nachten
of dromen.
Een fenomeen
die je unieke lichtstralen
schenkt en hopelijk
je mooie dromen
uit laat komen.
Maan, je bent betoverend.
Laat je licht schijnen
in de nacht.
Graag zien we jouw
licht voordat wij
gaan slapen
in de rust
van de nacht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De maan’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.