Het voorjaar

Dick Voogd

Het voorjaar

Het voorjaar in zicht
natuurlijk willen we,
de vreugd,
ervan
plukken.
De geur ruiken
en het geluk
ontvangen.
Als ware de zon
omhelzen,
als de
blauwe hemel
openspringt.
Het voorjaar,
aan de rand
van een nieuw
begin.
Laat het maar komen.
We hebben er al veel te lang
op moeten wachten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het voorjaar ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.