INLOGGEN
«»

Wonderbaarlijk

Wonderbaarlijk,
zoals de muziek klinkt.
Wonderbaarlijk,
hoe het ritme telkens één word.

Wonderbaarlijk,
hoe de geluiden der natuur,
samenkomen tot
één geheel.

Het ruizen van de bladeren,
het kraken van de takken.
Een merel zingt zijn lied,
in de laatste stralen van het avondlicht.

Wonderbaarlijk,
de wonderen der natuur.
Alles straalt rust uit,
de natuur is één
in een wonderbaarlijk geheel!!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

©Hjp
Actief sinds: 02-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wonderbaarlijk’ van ©Hjp zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.