Hou de bij erbij

Jan de Jager

Hou de bij erbij

De tuin van nu is opgebouwd uit steen, overkappingen hier en daar,
Bloemen en planten zijn wel leuk niet te veel, maar wel een paar,
Een verlengstuk van je kamer met loungesets vol met kussens,
Het liefst onder de veranda met radio, tv het voelt zo knus hé,
De elektrische barbecue staat op zijn heetst dat word lekker eten,
Maar helaas er is er één die heeft honger, oh ja de bij word vergeten,
Ik hoop dat wij er ooit met zijn allen er weer bewust van zijn,
En dat de mens iets voor de natuur terug doet ook al is het klein,
Want de bijen zijn zo belangrijk voor alles wat hier groeit en bloeit,
Kijk naar de kleine dingetjes en ik weet dat het jou dan ook boeit,

Jan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jan de Jager (Actief sinds: 03-06-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hou de bij erbij’ van Jan de Jager zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.