natuur cultuur

Geert Messelis

natuurlijk is er natuurlijk
is er ook een onnatuurlijk?
en natuurlijk is er de natuur
die wij beschouwen
als prachtig vergezicht
hoe ver is dat gezicht?
zijn wij dan niet natuurlijk?
wandelen van onszelf voorbij
omdat we weten van voorbij
voorbijgaand
zijn we voorbijgangers geworden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘natuur cultuur’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.