INLOGGEN
«»

De sneeuw

Het knisperende geluid
Van de sneeuw
De vlokken nog vallend op mijn huid
Mijn voetstappen zijn de enige

Buiten zo koud
Even alleen op de wereld
De wegen nog wit
Het werkt nog niet, het zout

De sneeuw zet mij met beide benen op de grond
Even genieten van het mooie landschap
Ik was het vergeten
Hoe mooi het in het landschap stond

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Es
Actief sinds: 06-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De sneeuw’ van Es zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.