INLOGGEN
«»

Die schitterende regenboog

Die schitterende regenboog
kleurt een rode blos op
mijn wangen.
Kleurt een evenwichtig
spectrum, waarin heel
de mensheid wordt gevangen.

Die regenboog gratie
kleurt waarin alle mensen
hun eenheid voelen in alle
aspecten waarin zij verbonden
kunnen zijn. Niet te wit,
niet te zwart; de kleur van
hun keuze maakt duidelijk,
waartoe zij op aarde geroepen zijn.

De kleur van hun keuze rijgt
hen aaneen. Gelijk de regenboog
altijd verschijnen zal.
Komt de mens ooit weer te samen
in harmonie zijn kleur bepalend
volgens de regelmaat van het
natuurlijk systeem.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver; Willem B.Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Die schitterende regenboog’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.