Samenhang

Dakoyria

Waaróm weet ik zo dan niet
Mij bevalt het prachtige lijnenspel aan wegen
en groen dat je buiten nog wel ziet.

De plassen op de weg lijken in harmonie met
een vrijwel kalende heg
Ik heb het gevoel dat alles klópt, vogels steeds
rondvliegend maar wel heel kort.

Er bestaat een merkwaardig soort samenhang
Door míj dan zo beleefd, maar wie weet voor
hoelang?

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Samenhang’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.