INLOGGEN
«»

Onheilspellend


onheilspellend


ik wist de
wolken op hun vlucht
een donkere lucht
rolde windstilte vooruit

warmte klamt
en laatste vogels
zoeken schuw een
veilig onderkomen

onheilspellend
is het wachten
op de eerste klap in een
vernietigend ontladen

waar angst het
luider spreken
zichtbaar maakt
staken de woorden

bevrijdend knettert
bliksem en hoost
een fikse regenbui
donder rommelt traag voorbij


wil melker
05/06/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onheilspellend’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.