Indian Summer.

Door: Els Hengstman-van Olst

De Schepper stak Zijn Hand uit
en vroeg mij: "Vind je het mooi"?
Daar verschenen de felste kleuren,
in een rood, geel en oranje tooi.

De bomen golfden van kleuren,
over de heuvels, de bergen, het land,
weerspiegelde zich in de meren,
waarlijk, het was de Meesters Hand!

Zijn palet was gevuld met de tinten,
van goud, groen, bruin en van geel,
overal schitterden de kleuren,
het was overweldigend, zo veel.

Canada, land van mijn dromen,
land van schoonheid en ongerepte natuur,
Indian Summer, geschilderd door God,
de Hand van de Meester, zuiver en puur!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Dit gedicht heb ik gemaakt n.a.v. mijn recente reis begin Oktober 2015 naar Canada.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Indian Summer.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.