daag zomer !

GRIETJE

De dagen worden korter,de zomer loopt ten eind
Het kan nog heel erg mooi zijn,zolang de zon maar voor ons schijnt
De lucht krijgt kleur,in tinten goud en bruin,
Donkerrode zonnestralen in het avondrood verlichten onze tuin !
Genietend van elke warme zonnestraal ,klaar voor een nieuw seizoen
mijmerend staren naar de horizon,denken aan toen ...
De herfst brengt ons een kleurenpracht,
dat dankbaar wordt verwacht
Om daarna ook weer plaats te maken voor een stralend witte wintervacht !
Daag zomer,we zien elkaar hopelijk weer volgend jaar !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

GRIETJE (Actief sinds: 10-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘daag zomer !’ van GRIETJE zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.