Heem

Femia Cools


wonderlijk, zei ze, om
over je eigen maaltijd te lopen
en alert op onraad

merkwaardig, zei ze, dat
slechts een enkel hapje
hier en dan een eindje op
wordt opgepeuzeld, alsof
het eten eigenlijk tot morgen
moet blijven staan

kijk, zei ze, terwijl
het knabbelen voor
.. maar zie achter
daar komt het in keutels uit!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Femia Cools (Actief sinds: 10-01-2014)

Informatie bij het gedicht

De maaltijd en stoelgang van een konijntje.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Heem’ van Femia Cools zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.