Wit tot korenblauw

wil melker

ik tipte
vlindervleugels
wit tot korenblauw

zij kozen kleuren
van de hemel wolkten
speels en trouw

ik palette vele
combinaties schilderde
met dunste kwast

toch heb ik nooit
het echte fladderen
op linnen vastgelegd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wit tot korenblauw’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.