INLOGGEN
«»

stengelde iets hoger

ik bloeide
in het groen
naast jou mijn
kleine korenbloem


stengelde
iets hoger
maar ontnam je
nooit het licht


in samen wiegen
op een warme wind
hadden wij
voldoende zicht


wij plukten zon
uit sombere dagen
waarin de uren
leken te vertragen


kom groei met mij
in blauw en groen
jij weet in bloei
wat er samen is te doen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘stengelde iets hoger’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.