INLOGGEN
«»

De bol van toen

de bol van toen


de regen spat
wind jaagt
zand en aarde
op het blad
dat verzuipt
in modderbad

kou vriest
bruine randen
aan pril groen
dat terug wil
kruipen in de
bol van toen

maar altijd
trekt het licht
koestert zon
de kleine knop
die opent als
de winter stopt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

29/03/2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De bol van toen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.