INLOGGEN
«»

Opgestane dag

glanzend in de zon
spinnen draden een weg
naar de hemel
terwijl kameleonwolken
de wereld toelachen

waar het groen aan de bomen
een weelderig opstaan ruist
in stilte van het moment
laven bijen zich zoemend
aan de paarse lavendel

brengen vlinders bontgekleurd
hun boodschap over
in de rijkdom van vrijheid
tjirpen krekels

de dauw van de morgen
straalt de zon een warm welkom
aan een nieuwe dag
zijn wonderen
omgeven door mystiek
zo dichtbij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

dichterbij
Actief sinds: 08-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Opgestane dag’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.