INLOGGEN
«»

De wandeling

In de avondtinten
van de bronzen zon
spiegelen bomen
tegen de blauwe weide

de hemel binnen
Waar een zwaan
haar vleugels
in glijdende dans

sierlijk uitspreidt
voor een zachte landing
Ademt het silhouet
van de kerktorenspits

gedragen door
een lichte tred
rust en stilte

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

dichterbij
Actief sinds: 08-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De wandeling’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.