INLOGGEN
«»

Vliegezwam

In de verte
zie 'k ze weer staan
Witte ogen
in blozende wangen
Kijken me verlegen aan

Gemoedelijk onder bomen
verspreid in het gras
Warm omringd
door bruinrood herfstblad

De ene bol
De andere plat
Tonen ze zich
met hun witte steel
Op hun allermooist

Ieder jaar
een prachtig plaatje
Dat steeds opnieuw
weer indruk maakt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

dichterbij
Actief sinds: 08-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vliegezwam’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.