je aaide bomen langs hun bast

wil melker

ik zag je
bij de sloot
je passen liepen
veel te groot
het water trok

je aaide bomen
langs hun bast
vroeg om vergeving
op de tast
het ruisen knikte

je ogen dwaalden
in het groen
zochten reden
het te doen
de zon verschimde

het water week
de zon vergolfde
in je spiegelbeeld
en draaide af, bladeren
dwarrelden een graf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘je aaide bomen langs hun bast’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.