INLOGGEN
«»

Wielen

Daar
in de cirkel
ligt de pijn
van een heel
mensenleven

Daar omheen
de ervaringen
de ouders
voorouders

vooruit
door
achteruit
te gaan

Het horen en zien
van de mannen

Het donker
duister
der vrouwen

~

Ze staan
weer achter
hem
en de stem
is trots
op zijn leven

(natuur-opstellingen)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lúthien Oronar
Actief sinds: 07-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wielen’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.