Breaking Walls

Door: Lúthien Oronar

Waar de gure muur
in ons dorp
wordt afgebroken

openen zich deuren
wordt duister
met glaswanden verlicht

het uitzicht van beton
met groen, bloei en bloem
bezaaid

Er waait een Oostenwind!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Breaking Walls’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.