Dankbaar

Lúthien Oronar

Zo dankbaar voor dit jaar
waar ik zomaar uit het rood
in zwart verkeer

De dolfijnen die vrij namen
mij kwamen vertellen dat het
tijd is voor meer

elke keer weer
droom ik in en uit
werelden en zij vertellen
mij verhalen, in talen
die ik niet versta
met mijn hoofd

zielsdiep raken zij
zingen leven vrij
omringen regenbogen mij
en duik ik in een Oceaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dankbaar’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.