INLOGGEN
«»

Laatste dag

Voor ieder
komt de laatste dag
het moment
als dief
in de nacht

toch wacht
daar aan gene zijde
een lange stroom



Het levend water

later weten wij
wat nu in nevelen

gehuld
de dagelijkse
angst zo vult

leven
en
dood

als dansende spiraal
waar zij helemaal
mijn illusies uitspeelt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lúthien Oronar
Actief sinds: 07-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Laatste dag’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.