Gebed

Lúthien Oronar

dat de zon
mijn hart
mag warmen

dat het water
mijn ziel
mag wassen

dat de wind
gedachten
uit waait

opdat ik stil
in mijzelf
buiten alles om
de waarheid
voor mijn
leven vind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gebed’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.