Schoonheid

Lúthien Oronar

Duurder dan goud
mooier dan diamant
en meer dan wij
nu kunnen betalen

halen wij ons hart op
om de schoonheid
van dit stenig leven

roze tourmalijn
laat mijn hart
overslaan in drie
lijnen

spiegelt zij
ons de zon
en zoveel meer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Schoonheid’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.