Fietsmaatje

Lúthien Oronar

Lief maatje
ik laat je
even staan
om in te gaan

op de beelden
onderlangs
de dijk wijk
niet en strijk

de zonnige schoonheid
op met duizend vegen
wijl de wegen tegen
alles in de tijd
stil zetten

en ik in de avond
als bruin en rood
gezond
het vuur vond

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Informatie bij het gedicht

(bruin of rood gekleurde vrouwenhuidje)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Fietsmaatje’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.