Elegant en vrij

Dora

Met wijde vleugels fladdert
hij van bloem tot bloem
zijn roem is van korte duur
bekoring tot het laatste uur.

Met fabuleuze kleuren verbaast
hij ons keer op keer
zijn tere lijfje ploft neer
de lange loper spreidt hij uit.

Met elegantie beweegt
hij verder en verder
de zomerse tijd voorbij
zijn glorie eindigt in geschrei.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dora (Actief sinds: 04-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Elegant en vrij’ van Dora zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.