INLOGGEN
«»

Herbronnen

Door de levende bron
laat ik me mee sleuren
als in een droom bedenk
ik ondenkbare kleuren

zonder te remmen
waarbij de tijd mij vergeet
raak ik in een
stroomversnelling
van vragen
hoe het kon en
waar kom ik
eigenlijk vandaan

is mijn verleden
mijn oorsprong mijn zijn
steeds verder aan mij
voorbij gegaan

de toekomst in mij weet
dat ik terug moet keren
naar het begin waar ik
liefde hebt gekend
maar door pijn liet
ik het steeds passeren
uit angst voor beknelling

nu duik ik samen
met jou
tegen de stroom in
gaan we zwemmen
voor ons leven om te

herbronnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herbronnen’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.