Magisch bos

Pastor

Niets bijzonders toch
na het eten
een boswandeling
halfuurtje opgelegde
therapeutische
bewegende handeling

maar terwijl het zonlicht
tussen boomkruinen stroomt
lijk ik alles te vergeten
levendiger zijn de kleuren
bomen en struiken
zijn bloeiend aanwezig
geluiden en geuren
maken mij even los

dit is zo mooi en fijn
ik heb het nooit geweten
zo vaak met andere
dingen bezig maar
mijmer nu even weg
in dit magische bos

zou zo het leven
er ook uit zien
als mijn zintuigen
wat meer werktuigen
zouden zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Pastor (Actief sinds: 01-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Magisch bos’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.