INLOGGEN
«»

The Burren

Zelfs God
heeft er een handje van
alles op één hoop te gooien
zei de priester tegen de kapelaan

het is een keiharde werkelijkheid mijn zoon
in al zijn wijsheid
heeft de Eeuwige
de engelen bevolen
het restant van alle
stenen en rotsen
in Ierland te strooien

geloof me maar kapelaan
zo is het echt gegaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014Informatie bij het gedicht:

(The Burren in Ierland prachtig maanachtig landschap. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘The Burren’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.