INLOGGEN
«»

Bestaansrecht

Tijd ontmantelt alles
waarvan wij denken
dat het in eeuwigheid
zal blijven bestaan

kerken kathedralen
koningen en machthebbers
alles wordt in de aarde
of met de grond
gelijk gemaakt

maar de natuur
zelfs als ze voor
een lange tijd
is afgedaan en
braak blijft liggen
neemt haar
bestaansrecht
weer terug

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bestaansrecht’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.