Prachtige dag vandaag

Gedichtenlady

 Het was een prachtige dag vandaag
 de zon scheen aan de hemel
 licht op de muur en op het gras
 het was een leuke dag
 alsof die er nog nooit eerder
 geweest was

 Ik ben met het goede been uit bed gestapt
 en was de hele dag vrolijk en blij
 nu het avond is, even rusten …
 daarna nog iets proeven
 van een lekkere maaltijd die ik wel zou lusten

 ik voelde me goed vandaag
 zat goed in mijn vel
 je weet wel
 zo van die dagen
 die er nog niet eerder waren

 Met een gerust hart
 kan ik gaan slapen
 om de goede dag die ik had
 ik ga rustig inslapen
 en denken aan de leuke dingen
 die nog komen op mijn pad

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Omdat het gisteren een prachtig weertje was buiten ...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Prachtige dag vandaag’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.