Het Lauwersland

Coby Poelman - Duisterwinkel

 De sneeuwzee heeft zich
 in het landschap neergevlijd,
 de slaperdijk is sepia getekend,
 sneeuwkoppend buigen bermen
 over kratervormig ijs.
 Een grijs vlak ganzen
 rust uit in golvend wit,
 sneeuw stuift van land
 naar land, we rijden glijdend,
 de Schepper prijzend
 over de winterduinen
 door het ruime Lauwersland.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel (Actief sinds: 28-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het Lauwersland’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.