INLOGGEN
«»

Grote berkenbomen

 Achter het houten huis
 Staan grote berkenbomen
 Wiegend in de wind

 Ze overleefden zelfs
 De hevige stormen
 Die hier dikwijls woeden

 En nu zijn ze gestopt
 Staan vast op hun plaats
 Versteend in eeuwig zwijgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Grote berkenbomen’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.