De knop

Marill Meijs

 In die knop,

 zit het leven,
 nog even,
 dan geef ik een stukje bloot,
 misschien wel bij het ochtend rood,
 zal ik ontwaken,
 hoor ik een kreet slaken,
 ik voel je verlangen,
 om me te vangen,
 met je lens,
 om ieders wens,
 uit te laten komen,
 nog even zit ik te dromen,
 blijf ik vol geheimen,
 gewoon wat rijmen.

 stilletjes in die knop.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De knop’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.