Warm nestje

Marill Meijs

 turend naar buiten
 hoor ik het koolmeesje fluiten
 de mus en de merel
 zingend om een kerel

 takjes liggen verspreid
 het is weer de tijd
 zie ze vol vertrouwen
 nestjes bouwen

 een warm onthaal wacht
 op een dekenpracht
 dan samen genieten van de kroost
 op de LENTE, proost!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Informatie bij het gedicht

gezien in de natuur

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Warm nestje’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.