Puur geluk!

droomster

 Het kleine huisje, aan de schuur
 die door een koolmees is gepacht,
 was het een drukte van belang.
 Na dagenlang zeer intensief
 voeden van pa en ma,
 waren de jongen
 voor de vlieglessen klaar.
 Eerlijk gezegd heb ik dit
 van dichtbij nooit zo gezien!
 Het ging allemaal zo vliegens vlug,
 wilde ze tellen
 maar ben de tel kwijt geraakt.
 Ze vlogen snel, heen en weer terug
 Wat mij nog het meeste verrast,
 hoe al dat jonge grut,
 terug in dat kleine huisje past!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

09-05-2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Puur geluk!’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.