INLOGGEN
«»

Hoe zal het zijn?

 Als hier geen licht zal schijnen
 de zon niet meer gloort.
 Geluiden en muziek
 zullen verstommen
 Niemand ooit meer iets hoort.
 Geen regen meer zal vallen
 of de beek waar het water
 niet meer stroomt.
 Getijden geheel vervagen
 Mensen kunnen niet leven
 als alles op deze aarde sterft.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

geen leven op aarde Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoe zal het zijn?’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.