Terug tussen de fluisterende bomen.

droomster

 Onrust achter me gelaten,
 versnelde adem komt
 tot rust.
 Spieren verslappen
 dempen de pijn.
 Gedachten verstommen
 hoor de bomen weer
 fluisteren.
 Heerlijk hier weer
 terug te zijn!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Terug tussen de fluisterende bomen.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.