Stralend weer

wil melker

 wolken schrijven
 hun onleesbare tekens
 op het blauw van de lucht

 het licht van de zon
 kleurt de krullen
 van hun statige vlucht

 maar langzaam
 verdampt het verhaal
 lost het plot heel geleidelijk op

 als epiloog staat
 nog vaagjes geschreven
 het wordt stralend weer vandaag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

21/11/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Stralend weer’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.