INLOGGEN
«»

Hun steile eindigheid

 zag het landschap
 in vaste lijnen bergen in
 hun vaag verschijnen

 beliep de paden
 diep in dalen beklom
 hun steile eindigheid

 verloor de horizon
 verdwaalde snel
 in onherbergzaamheid

 was mijn oriëntatie kwijt
 in een wereld die
 niet aan mijn voeten lag

 probeerde op mijn
 schreden terug te keren
 accepteerde de vertrouwensbreuk

 heb mijn herinnering begraven
 durf mij weer op pad te wagen de
 verloren wereld zal ik altijd bij me dragen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

03/06/2010 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hun steile eindigheid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.