INLOGGEN
«»

Een grote plens

 het sijpelt gestaag
 grote druppels glijden van de bladeren
 vallen spetterend op de grond

 geen schermen regen
 in woeste vlagen wind
 maar een speelse lichte waterval

 die je toch op een
 onverwacht moment drijfnat maakt
 met een grote plens

 hemelwater kent
 vele vormen van verschijnen
 voor mij mag het op pinksteren verdwijnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

18/05/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een grote plens’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.