INLOGGEN
«»

Glanst in zeker weten

 je bent mijn diamant
 in godsonmogelijke kleuren
 glinstert alle aandacht
 in een knikkervolle mand

 die bollen glas zijn
 groot en klein prijken
 enkel met hun kleuren
 dat is slechts schone schijn

 jij fonkelt in het zicht
 vangt mijn eenzaam licht
 strooit een veelvoud pracht
 als verademing op mijn gezicht

 je glanst in zeker
 weten straalt de warmte
 aan me door omdat je setting
 altijd puntgaaf is gebleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

24/01/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Glanst in zeker weten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.