INLOGGEN
«»

Ben geen buitenstaander

 ik laat wolken botsen
 de koppen wervelen boos
 groeien tot kwaadaardigheid
 donkergrijs draait snel tot hoos

 bliksem spijt de lucht
 donder vult de gaten die de
 wind in rampspoed achterlaat
 op de geschonden straten

 ik ben geen buitenstaander
 die het weer bekijkt zonder
 gevoel de storm raast in mij
 zijn spanning zoekt een doel

 regen voedt ook mijn verdriet
 ik voel de buien aan
 laat ze komen met hun kracht
 en klaar de lucht als ze weer gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ben geen buitenstaander’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.