INLOGGEN
«»

Bomen in skelet

 het leven stilt
 waar bomen in skelet
 nog rillen onder de noordooster
 vlokt zacht de eerste sneeuw

 zij dartelt
 in het luchtig vallen
 op de koude schrale wind
 bewonderd door een spelend kind

 haar lach brengt
 weer de vrolijkheid
 in een witte wereld terug
 waar stilte van de schepping heerst

 in het wissen van de sporen
 zal de winter iedere dag bekoren
 met een maagdelijk begin
 een ijzig rode zon net boven de kim

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

13/11/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bomen in skelet’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.