INLOGGEN
«»

Mest je burcht eens uit

 je bevert
 damt vrijheid
 van de beken af

 het speelse kabbelen
 is verstild tot veel
 en gretig knabbelen

 aan struik en jonge bomen
 die voor de burcht
 in groei worden gevild

 jij bevert
 in het stuwen van talent
 dat zijn rechten nog niet kent

 kom mest je burcht eens uit
 doorbreek die egodam
 laat gaan dat jong geluid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mest je burcht eens uit’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.