INLOGGEN
«»

Zij en ik

 even er uit
 met drie passen
 ben ik buiten

 de stilte
 weldadig om me heen
 ja er is wel geluid

 maar in de rust
 van de natuur
 voelt het kalmerend

 zij praat zonder woorden
 omarmt je meteen
 met haar word je één

 geen confrontatie
 discussie of gekrakeel
 maar een weldadig begrip

 zij en ik
 voor elkaar openstaan
 met haar kan ik alles aan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

26/12/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zij en ik’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.