Moeder aarde

Elise

Het ontmoeten van je zijn
in de kern van je wezen
het leven omarmen

De zon zien schijnen
en de regenbogen zien
de sterren zien stralen

De liefde die voor je danst
en het schijnsel van de maan-
verlicht het, omdat geheel-
te zien



Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

12-10-2021. Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Moeder aarde’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.