INLOGGEN
«»

Jouw innerlijke kind

Hoe jouw innerlijke kind
door je prille man zijn heen prikt
en bruisend vrouwenharten prikkelt
ik zie de zomer in je ogen stralen
als een zon die harten warmt

Je gelaat zo verblindend
je onschuld van het kind
wat het leven heerlijk vind
de man die het kind nog in zijn
ogen heeft en zijn dromen leeft


EliseĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elise
Actief sinds: 16-06-2019Informatie bij het gedicht:

1-8-2021. Elise Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jouw innerlijke kind ’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.